Evolutia Ford de la modelul T la comenzile online de piese auto Ford!



Inca de la mijlocul secolului al XVIII-lea oamenii au inceput sa se gandeasca la usurarea locomotiei, dezvoltand primele autoturisme cu motare pe aburi, lipsite de comfort si nefinisate, insa scopul era unul foarte bine determinat, anume adaugarea unui plus de libertate pasagerilor, totodata micsorarea timpilor de mers plecand din locatia initiala catre locatia finala.
Cu toate ca la inceputuri motoarele au fost lansate fara perioade deosebit de lungi de testare si dezvoltare, acestea au devenit din ce in ce mai rafinate, in secolul al XIX-lea au inceput sa apara primele motoare cu ardere interna.
Ford a fost primul producator ce a revolutionat industria auto de serie cu modelul Ford Model T aparut in anul 1908 la inceputul secolului al XX-lea. Prin modelului T, scos pe piaţă în 1908, Henry Ford şi-a îndeplinit visul de a fabrica un automobil fiabil, eficient şi cu un preţ rezonabil. Acest vehicul a marcat o nouă eră în transportul personal; era uşor de utilizat, întreţinut şi manevrat pe drumurile accidentate - un succes instantaneu.
Avand in vedere istoria si dezvoltarea companiei Ford in ultimul secol consideram ca este foarte important sa va respectati autoturismul si sa il ingrijiti utilizand piese auto Ford originale de la partenerii Ford, cum ar fi website-ul https://www.catalog.altgradauto.ro/. O platforma  online simpla eficienta unde se pot comanda si primi acasa piese originale la un pret competitiv. Livrare piese in 24 – 48 de ore stocuri suficiente pentru a acoperi toata gama , pentru masina ta indiferent ca este un Focus, Mondeo, Transit, Mustang, Edge, Galaxy, Connect, dar si masini cum sunt Escort, Fiesta, Puma nu sunt neglijate Stoc zeci de mii de produse Ford, dar si licenta , totul in viziunea Ford si poate insusi Henry Ford ar fi fost multumit de aceasta aplicatie unica in Romania.
Folosind piese Ford originale beneficiem de cele mai inalte standarde de conformitate in materie de piese auto Ford, cele mai dure conditii de testare a calitatii acestora tocmai pentru a putea rezista in cele mai aspre conditii meteo dar si cele mai dure conditii de trafic.
Alegeti calitatea, alegeti siguranta, folositi piese auto Ford originale si tineti in masina in circulatie cat mai mult timp posibil.
De aceea recomandam tuturor posesorilor de Ford accesarea catalogului pentru cautarea facila si simplista de piese pentru autoturismele dumneavoastra.
Respectati-va masina, aceasta va va respecta si ea.
Alegeti calitatea originala, alegeti piese Ford.


Comentarii