Noul Ford Focus acum si pe aplicatia de piese auto Ford Focus | Catalog.AltgradAuto.ro



Ford România a demarat campania de pre-lansare a noului Ford Focus, mult așteptatul model urmând a fi lansat oficial în septembrie, si ve-ti gasii listat pe Catalog.Altgradauto.ro. pentru cumpararea de piese auto Ford Focus, accesorii, jante aliaj, roti complete de iarna cu senzori presiune TPMS.

 Va fi lansat în cadrul rețelei naționale de distribuitori autorizați Ford si vanzatori de piese ford Focus originale certificati Ford partner. În urma unei colaborări foarte apropiate cu clienții, noul Focus a fost dezvoltat de la zero pentru a oferi cea mai încrezătoare, intuitivă și satisfăcătoare experiență pusă la dispoziție de un model compact de familie din Europa. Focus introduce o filosofie de design care are în centru oamenii. Aceasta îmbină un stil exterior emoțional cu un nivel aerodinamic de top în segment. În același timp, interiorul oferă mai mult spațiu, mai multă atenție la detalii, dar și materiale de nivel înalt.

 Creată pentru oferi experiențe de utilizare bogate la fiecare interacțiune, filosofia de design unește limbajul formal expresiv cu atributele funcționale dorite de clienți. Ținând cont de profilul clienților noului Focus, echipa AltgradAuto România a decis să marcheze campania de pre-lansare a acestui model dezvoltând platforma Catalog.AltgradAuto.ro, proiectată pe baza conceptului de “orientare către om”, concept ce a contribuit în mare măsură la nașterea noului Focus.Acest website este foarte usor de folosit iar clientul poate alege lista de accesorii dedicate pentru noul Ford Focus.

Acest concept a fost inspirat în totalitate de noua filosofie de design din jurul lui Ford Focus. Este vorba despre crearea unor momente memorabile de interacțiune, care construiesc și mențin relația dintre șofer și mașină", a declarat Razvan Cojocaru, directorul e-commerce AltgradAuto.ro Cu prilejul campaniei de pre-lansare, Ford România a anunțat și lista oficială de prețuri pentru noul Focus.În plus, ca parte a eforturilor susținute ale Ford Romania de a încuraja vânzările de vehicule noi pe piața locală, noul Focus vine cu un preț de tranzacție special de 12.900 euro . Accesoriile , jantele de tabla, aliaj, pachetele de frana, au un pret cu discount pe aplicatia online Ford Partner – Catalog.AltgradAuto.ro .

Disponibilitatea produselor și accesibilitatea lor la orice oră constituie avantaje considerabile pe care le oferă magazinul online precum Catalog.AltgradAuto.ro .Fără să existe restricții cu privire la programul de funcționare, clienții pot plasa comenzi oricând. Confirmarea comenziilor se face prin e-mail si sms trimis automat.

Comentarii